Καλώς ήρθατε

σε αυτό το μοναδικό τεχνολογικό ταξίδι

Σχετικά με εμάς

Το dbell είναι ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό προϊόν καναδικής σχεδίασης το οποίο εισαγάγετε αποκλειστικά από την Gemicom Μπιχαλτζής – Γερασιμόπουλος ΙΚΕ.

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο της ασφάλειας σε συνδυασμό με την μόνιμη πλέον παρουσία μας στον Καναδά με δικό μας μόνιμο αντιπρόσωπο καθιστά την Gemicom από τις λίγες εταιρείες στον Ελλαδικό χώρο που μπορεί να εισάγει δοκιμασμένα και εγγυημένα προϊόντα τεχνολογίας από την Βόρεια Αμερική.

Το γεγονός ότι υπάρχει η δυνατότητα της επιτόπου αξιολόγησης της ποιότητας των προϊόντων αλλά και της προσωπικής επικοινωνίας με του Αμερικανούς κατασκευαστές δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους πελάτες μας προϊόντα τα οποία έχουν ηγετική θέση σε Αμερική και Καναδά.
Ταυτόχρονα το επίπεδο ανταγωνισμού των εταιρειών τεχνολογίας στην Βόρεια Αμερική εγγυάται την συνεχόμενη υποστήριξη του dbell αλλά και την συνεχόμενη εξέλιξη του με νέες καινοτομίες που όμοιές τους δεν υπάρχουν!

Καλώς ήρθατε λοιπόν σε αυτό το μοναδικό τεχνολογικό ταξίδι και σας υποσχόμαστε σαν Gemicom μέσω του dbell τον απόλυτο έλεγχο του χώρου σας από το κινητό, το τάμπλετ και τον υπολογιστή σας!

GEMICOM.GR