Όροι παροχής υπηρεσιών

Η dbell, Inc. (στο εξής αναφερόμενη συνοπτικά «dbell») παρέχει:
(1) έναν δικτυακό τόπο λογαριασμού χρήστη dbell που μπορεί να προσπελαστεί στη διεύθυνση support.dbell.ca ή www.dbell.ca (στο εξής αναφερόμενα ως «Site»),
(2) Υπηρεσίες μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών των site (στο εξής αναφερόμενες ως Web Apps
(3) λογισμικό που μπορεί να μεταφορτωθεί και να εγκατασταθεί στο smartphone ή το tablet σας για πρόσβαση σε υπηρεσίες (στο εξής αναφερόμενο ως Mobile App),
(4) υπηρεσίες συνδρομής, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές Web και
(5) έναν δικτυακό τόπο λογαριασμού χρήστη dbell στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο www.dbell.ca, για χρήση σε συνδυασμό με προϊόντα υλικού dbell (στο εξής αναφερόμενα ως Προϊόντα).
Ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες της dbell μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί ή με τρόπους που ενσωματώνονται με προϊόντα και υπηρεσίες από τρίτους. Ο όρος «Υπηρεσίες» σημαίνει τα Sites, τις Web Apps, τις Mobile Apps, τις υπηρεσίες συνδρομών και την υπηρεσία dbell Valley.

Αυτοί οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών (στο εξής αναφερόμενοι ως Όροι) διέπουν την πρόσβασή σας και τη χρήση των Υπηρεσιών. Οι παρόντες Όροι παρέχουν συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα και επιπλέον ενδέχεται να έχετε και άλλα νόμιμα δικαιώματα, τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με την νομοθεσία. Οι αποποιήσεις, οι αποκλεισμοί και οι περιορισμοί της ευθύνης σύμφωνα με τους παρόντες Όρους δεν θα ισχύουν στο βαθμό που απαγορεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Ορισμένες δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό των σιωπηρών εγγυήσεων ή τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό των παρεπόμενων ή επακόλουθων ζημιών ή άλλων δικαιωμάτων, συνεπώς οι διατάξεις αυτών των Όρων ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ) ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΩΣ ΑΤΟΜΟ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΓΥΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΟΡΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ (ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΩ), ΝΑ ΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ.

Επισκόπηση, επιλεξιμότητα, εξυπηρέτηση πελατών, όρος και τερματισμός

α) Επισκόπηση και σχέση με άλλες συμφωνίες. Αυτοί οι Όροι διέπουν τη χρήση των Υπηρεσιών. Η αγορά οποιουδήποτε Προϊόντος διέπεται από την περιορισμένη εγγύηση που παρέχεται με το Προϊόν («Περιορισμένη Εγγύηση») και μπορεί να διέπεται περαιτέρω από τους Όρους και Προϋποθέσεις Πώλησης. Το λογισμικό που είναι ενσωματωμένο στο Προϊόν (και τυχόν ενημερώσεις σε αυτό) («Λογισμικό Προϊόντος») έχει άδεια χρήσης και διέπεται από τη Συμφωνία Αδειοδότησης Τελικού Χρήστη. Ορισμένα χαρακτηριστικά των Υπηρεσιών ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετες οδηγίες, όρους ή κανόνες, οι οποίοι θα δημοσιεύονται στις Υπηρεσίες σε σχέση με τέτοιες λειτουργίες. Όλες οι πρόσθετες οδηγίες, όροι ή κανόνες, καθώς και η Πολιτική Απορρήτου της Ιστοσελίδας («Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας») και η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων («Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων») ενσωματώνονται ως παραπομπή στους παρόντες Όρους και συμφωνείτε να αποδεχτείτε και να τηρήσετε χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες.

β) Επιλεξιμότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μόνο αν μπορείτε να συνάψετε μια δεσμευτική σύμβαση με το dbell και μόνο αν συμμορφώνεστε με τους παρόντες Όρους και όλους τους ισχύοντες τοπικούς, επαρχιακούς, εθνικούς και διεθνείς νόμους, κανονισμούς και κανονισμούς. Οποιαδήποτε χρήση ή πρόσβαση στις Υπηρεσίες από οποιονδήποτε ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται αυστηρά και αποτελεί παραβίαση των παρόντων Όρων. Οι Υπηρεσίες δεν είναι διαθέσιμες σε χρήστες που απαγορεύτηκαν προηγουμένως να χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες από το dbell.

(γ) Εξυπηρέτηση Πελατών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τα Προϊόντα, τις Υπηρεσίες ή τους παρόντες Όρους, επικοινωνήστε με την dbell.

(δ) Διάρκεια και τερματισμός. Αυτοί οι Όροι θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και ισχύουν, εφόσον συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες ή μέχρι να τερματίσετε τη χρήση τους σύμφωνα με τις διατάξεις αυτών των Όρων. Οποιαδήποτε στιγμή, η dbell μπορεί
(i) να αναστείλει ή να τερματίσει τα δικαιώματά σας για πρόσβαση ή χρήση των Υπηρεσιών ή
(ii) να τερματίσει αυτούς τους Όρους σε σχέση με εσάς, αν καλόπιστα πιστεύει ότι έχετε χρησιμοποιήσει τις Υπηρεσίες κατά παράβαση αυτών των Όρων, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ενσωματωμένων οδηγιών, όρων ή κανόνων. Εάν μεταφέρετε ένα Προϊόν σε νέο κάτοχο, το δικαίωμα χρήσης των Υπηρεσιών σε σχέση με αυτό το Προϊόν τερματίζεται αυτομάτως και ο νέος κάτοχος δεν θα δικαιούται να χρησιμοποιεί το Προϊόν ή τις Υπηρεσίες στο Λογαριασμό σας (όπως περιγράφεται παρακάτω) και θα χρειαστεί να δημιουργήσει έναν νέο ξεχωριστό λογαριασμό στη dbell.

ε) Επίπτωση του τερματισμού. Με τον τερματισμό αυτών των Όρων, ο Λογαριασμός σας και το δικαίωμα χρήσης των Υπηρεσιών θα τερματιστούν αυτόματα.

Λογαριασμοί

Για να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες, πρέπει να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό χρήστη («Λογαριασμός») και να δώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες για τον εαυτό σας όπως ζητήθηκε από την ισχύουσα φόρμα εγγραφής. Αποδέχεστε και εγγυάστε ότι:
(α) όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες εγγραφής που υποβάλλετε είναι αληθείς και ακριβείς.
(β) θα διατηρήσετε την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών και
(γ) η χρήση από εσάς των Υπηρεσιών δεν παραβιάζει οποιοδήποτε εφαρμοστέο νόμο ή κανονισμό.
Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας των στοιχείων σύνδεσης του λογαριασμού σας και για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο λογαριασμό σας. Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε «ισχυρούς» κωδικούς πρόσβασης (κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιούν συνδυασμό κεφαλαίων, αριθμών και συμβόλων) με το Λογαριασμό σας και να διατηρείτε τον κωδικό σας ασφαλή, ώστε να μην επιτρέπεται σε άλλους να έχουν πρόσβαση χωρίς την άδειά σας. Συμφωνείτε να ειδοποιήσετε αμέσως την dbell για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή υποψία μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας. Η dbell δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από την αδυναμία σας να συμμορφωθείτε με τις παραπάνω απαιτήσεις.

Πρόσβαση στις υπηρεσίες

(α) Πρόσβαση και Χρήση. Με την επιφύλαξη αυτών των Όρων, η dbell σάς παρέχει μη μεταβιβάσιμα, μη αποκλειστικά δικαιώματα (χωρίς δικαίωμα παραχώρησης) για πρόσβαση και χρήση των Υπηρεσιών με (i) τη χρήση των Εφαρμογών Ιστού σε σχέση με, και αποκλειστικά για σκοπούς, να ελέγχετε και να παρακολουθείτε τα Προϊόντα που είναι εγκατεστημένα στην ιδιοκτησία σας ή να προσπελάσετε με άλλο τρόπο μια υπηρεσία που παρέχεται ρητά από τη dbell για τη χρήση σας («Επιτρεπόμενος Σκοπός») και (ii) να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε τις Κινητές Εφαρμογές αποκλειστικά στη δική σας φορητή συσκευή χειρός (π.χ. iPhone , iPad ή Android smartphone) και αποκλειστικά για τον Επιτρεπόμενο Σκοπό και (iii) εάν έχετε εξουσιοδοτηθεί ξεχωριστά, να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία dbell Valley μέσω εξουσιοδοτημένου λογαριασμού dbell Valley και της διασύνδεσης που παρέχεται από το dbell.

(β) Αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού. Το dbell ενδέχεται να δημιουργεί από καιρό σε καιρό ενημερώσεις, διορθώσεις σφαλμάτων, ενημερώσεις, αναβαθμίσεις και άλλες τροποποιήσεις για τη βελτίωση της απόδοσης των Υπηρεσιών ή / και του Λογισμικού Προϊόντος («Ενημερώσεις»). Αυτά μπορεί να εγκατασταθούν αυτόματα χωρίς την παροχή πρόσθετης ειδοποίησης ή τη λήψη οποιασδήποτε πρόσθετης συγκατάθεσης. Συμφωνείτε με αυτήν την αυτόματη ενημέρωση. Αν δεν θέλετε τέτοιες ενημερώσεις, θα πρέπει να τερματίσετε τον λογαριασμό σας και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και το προϊόν. Αν δεν τερματίσετε έναν λογαριασμό που δημιουργήθηκε προηγουμένως, θα λάβετε αυτόματα τις Ενημερώσεις. Αναγνωρίζετε ότι μπορεί να χρειαστεί να εγκαταστήσετε ενημερώσεις για να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες και το Προϊόν και συμφωνείτε να εγκαταστήσετε εγκαίρως τις ενημερώσεις που παρέχει η dbell παρέχει. Η συνεχιζόμενη χρήση των Υπηρεσιών και του Προϊόντος συνεπάγεται τη συμφωνία σας – (i) στους παρόντες Όρους σε σχέση με τις Υπηρεσίες και (ii) στην Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη σε σχέση με το ενημερωμένο Λογισμικό Προϊόντος.

(γ) Διεπαφή με προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων μερών. Με την πάροδο του χρόνου, το dbell μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να διασυνδέσετε τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες με ένα ή περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων μερών μέσω και χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες, για παράδειγμα μέσω της πλατφόρμας Works with dbell («Προϊόντα και Υπηρεσίες Τρίτων»). Εσείς αποφασίζετε αν και με ποια Προϊόντα και Υπηρεσίες Τρίτων που θέλετε να διασυνδέσετε. Η ρητή συγκατάθεσή σας και η εξουσιοδότησή σας απαιτείται για αυτήν τη διεπαφή και μπορεί να ανακληθεί από εσάς ανά πάσα στιγμή. Μόλις δοθεί η συγκατάθεσή σας για ένα συγκεκριμένο προϊόν και υπηρεσία τρίτου μέρους, συμφωνείτε ότι η dbell μπορεί να ανταλλάξει πληροφορίες και δεδομένα ελέγχου σχετικά με εσάς και τα προϊόντα σας, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών σας στοιχείων, προκειμένου να ενεργοποιήσετε τη διεπαφή που έχετε εξουσιοδοτήσει. Μόλις οι πληροφορίες αυτές μοιραστούν με το συγκεκριμένο προϊόν και υπηρεσία τρίτου μέρους, η χρήση του θα διέπεται από την πολιτική απορρήτου του τρίτου μέρους και όχι από την πολιτική απορρήτου της dbell. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η dbell δεν παρέχει καμία εκπροσώπηση ή εγγύηση σχετικά με την ασφάλεια οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών τρίτου μέρους. Συνεπώς, η dbell δεν είναι υπεύθυνη για τη χρήση του προϊόντος ή της υπηρεσίας τρίτου μέρους ή για τυχόν προσωπική βλάβη, θάνατο, υλική ζημιά (συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, στο σπίτι σας) ή άλλη ζημία ή ζημία που απορρέει από ή σχετίζεται με τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος ή οποιασδήποτε υπηρεσίας τρίτου μέρους. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τρίτο μέρος για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας παρέχει.

(δ) Ορισμένα υλικά ενδέχεται να εμφανίζονται ή να λειτουργούν στις Υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, κειμένων, γραφικών, άρθρων, φωτογραφιών, βίντεο, εικόνων και εικονογραφήσεων («Περιεχόμενο»). Το περιεχόμενο περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες που εσείς και άλλοι χρήστες μας παρέχουν κατά την εγγραφή τους και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για την παροχή, διατήρηση και βελτίωση των Υπηρεσιών. Ορισμένο περιεχόμενο ενδέχεται να είναι ορατό σε άλλους (για παράδειγμα, η Υπηρεσία σάς επιτρέπει να ανεβάσετε, να δημοσιεύσετε ή να μοιραστείτε με άλλο τρόπο περιεχόμενο βίντεο), μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε σχόλια, σχόλια, ερωτήσεις ή άλλες πληροφορίες σχετικά με τους Ιστότοπους, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλο το Περιεχόμενο που μεταφορτώνετε, δημοσιεύετε, αποστέλλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τις Υπηρεσίες, ή ότι συμβάλλετε με οποιονδήποτε τρόπο στις Υπηρεσίες · εκπροσωπείτε και εγγυάστε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα δικαιώματα για να το κάνετε αυτό, με τον τρόπο με τον οποίο τη συνεισφέρετε · και έχετε την άδεια να αποκαλύπτετε όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, το εμπορικό σήμα, το εμπόριο μυστικό, copyri ght ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας εντός και σε τέτοιο Περιεχόμενο για δημοσίευση στην Υπηρεσία σύμφωνα με τους παρόντες Όρους. Θα συμμορφώνεστε με όλες τις ανακοινώσεις πνευματικών δικαιωμάτων, τους κανόνες εμπορικών σημάτων, τις πληροφορίες και τους περιορισμούς που περιέχονται σε οποιοδήποτε Περιεχόμενο που προσεγγίζεται μέσω των Υπηρεσιών και δεν θα χρησιμοποιεί, αντιγράφει, αναπαράγει, τροποποιεί, μεταφράζει, δημοσιεύει, μεταδίδει
(i) χωρίς τη ρητή προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των εκάστοτε ιδιοκτητών και
(ii) με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει οποιονδήποτε από τους όρους της παρούσας άδειας χρήσης, την άδεια χρήσης, την πώληση ή άλλως την εκμετάλλευση για οποιονδήποτε σκοπό οποιασδήποτε υποβολής Περιεχομένου ή τρίτου μέρους ή άλλων ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων που δεν ανήκουν σε εσάς: δικαίωμα τρίτων. Η dbell διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε Περιεχόμενο από τις Υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, μετά την παραλαβή αξιώσεων ή ισχυρισμών τρίτων ή αρχών σχετικά με το εν λόγω Περιεχόμενο ή για οποιδήποτε άλλο λόγο.

ε) Ορισμένοι περιορισμοί. Τα δικαιώματα που σας παρέχονται στους παρόντες Όρους υπόκεινται στους ακόλουθους περιορισμούς:
(i) συμφωνείτε να μην εκχωρείτε άδεια, να πωλείτε, να ενοικιάζετε, να εκμισθώνετε, να μεταφέρετε, να αναθέτετε, να διανέμετε, να φιλοξενείτε ή να εκμεταλλεύεστε εμπορικά τις Υπηρεσίες.
(ii) συμφωνείτε να μην τροποποιήσετε, να παράγετε παράγωγα έργα, να αποσυναρμολογήσετε, να αντιστρέψετε ή να αναστρέψετε μηχανικά οποιοδήποτε μέρος των Υπηρεσιών.
(iii) συμφωνείτε να μην έχετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες για να δημιουργήσετε μια παρόμοια ή ανταγωνιστική υπηρεσία.
(iv) Εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται ρητά στο παρόν, κανένα μέρος των Υπηρεσιών δεν μπορεί να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί, να διανεμηθεί, να αναδημοσιευτεί, να μεταφορτωθεί, να προβληθεί, να αναρτηθεί ή να μεταδοθεί σε οποιαδήποτε μορφή ή με οποιονδήποτε τρόπο. (v) Συμφωνείτε να μην φορτώσετε, να μεταδώσετε ή να διανείμετε ιούς υπολογιστών ή οποιοδήποτε λογισμικό που προορίζεται να καταστρέψει ή να μεταβάλει έναν υπολογιστή ή ένα δίκτυο επικοινωνιών, υπολογιστή, κινητή συσκευή χειρός, δεδομένα, Υπηρεσίες, Προϊόν, ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα, συσκευή ή ιδιοκτησία.
(vi) Συμφωνείτε να μην παρεμβαίνετε, να διακόπτετε ή να προσπαθείτε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στους διακομιστές ή τα δίκτυα που συνδέονται με τις Υπηρεσίες ή παραβιάσετε τους κανονισμούς, τις πολιτικές ή τις διαδικασίες τέτοιων δικτύων.
(vii) συμφωνείτε να μην έχετε πρόσβαση (ή να επιχειρείτε να αποκτήσετε πρόσβαση) οποιαδήποτε Υπηρεσία μέσω άλλων μέσων παρά μέσω της διασύνδεσης που παρέχεται από το dbell και
(viii) συμφωνείτε να μην αφαιρέσετε, να αποκρύψετε ή να τροποποιήσετε τυχόν ειδοποιήσεις ιδιοκτησιακού δικαιώματος (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και των εμπορικών σημάτων) που ενδέχεται να περιέχονται ή να εμφανίζονται σε σχέση με τις Υπηρεσίες. Οποιαδήποτε μελλοντική έκδοση, ενημέρωση ή άλλη προσθήκη στη λειτουργικότητα των Υπηρεσιών υπόκειται στους παρόντες Όρους.

στ) Ανοιχτό Λογισμικό. Ορισμένα στοιχεία ανεξάρτητου κώδικα τρίτου μέρους μπορούν να συμπεριληφθούν στις εφαρμογές ιστού και / ή εφαρμογές για κινητά που υπόκεινται στη γενική δημόσια άδεια GNU («GPL») ή σε άλλες άδειες ανοιχτού κώδικα («ανοικτού λογισμικού»). Το Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα έχει άδεια χρήσης σύμφωνα με τους όρους της άδειας που συνοδεύει το Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα. Τίποτα στους παρόντες Όρους δεν περιορίζει τα δικαιώματά σας ή δεν σας παρέχει δικαιώματα που υπερισχύουν, τους όρους και τις προϋποθέσεις οποιασδήποτε ισχύουσας άδειας τελικού χρήστη για ένα τέτοιο λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Ειδικότερα, τίποτε στους παρόντες Όρους δεν περιορίζει το δικαίωμά σας να αντιγράφετε, να τροποποιείτε και να διανέμετε ένα τέτοιο λογισμικό ανοιχτού κώδικα που υπόκειται στους όρους της GPL.

(ζ) Δήλωση περί απορρήτου. Ανατρέξτε στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει πρακτικές σχετικά με τις πληροφορίες που μπορεί να συλλέξει η dbell από τους χρήστες των Προϊόντων και των Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Περιεχομένων ή των Υποβολών Χρήστη.

η) Ασφάλεια. Η dbell φροντίζει για την ακεραιότητα και την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών. Ωστόσο, η dbell δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι μη εξουσιοδοτημένοι τρίτοι δεν θα μπορέσουν ποτέ να παραβιάσουν τα μέτρα ασφαλείας μας ή να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία για ακατάλληλους σκοπούς. Αναγνωρίζετε ότι παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία με δική σας ευθύνη.

(θ) Τροποποίηση. Η dbell διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να τροποποιήσει, να αναστείλει ή να διακόψει τις Υπηρεσίες ή οποιοδήποτε τμήμα της με ή χωρίς προειδοποίηση. Συμφωνείτε ότι η dbell δεν θα ευθύνεται σε εσάς ή σε τρίτους για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναστολή ή διακοπή των Υπηρεσιών ή οποιουδήποτε μέρους αυτών.

(ι) Πρόσβαση σε ορισμένες χώρες. Παρόλο που οι Ιστοσελίδες είναι προσβάσιμες σε όλο τον κόσμο, τα Προϊόντα και οι Υπηρεσίες που παρέχονται ή προσφέρονται μέσω ή στους ιστότοπους δεν είναι διαθέσιμα σε όλα τα άτομα ή σε όλες τις χώρες. Εάν επιλέξετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις Ιστοσελίδες εκτός της χώρας στην οποία το dbell υποστηρίζει το Προϊόν και τις Υπηρεσίες, το πράττετε με δική σας πρωτοβουλία και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες τοπικούς νόμους στη χώρα σας. Κατανοείτε και αποδέχεστε ότι οι Ιστοτόποι δεν έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε μια Χώρα-στόχου και ότι ορισμένες ή όλες οι λειτουργίες των Τοποθεσιών ενδέχεται να μην λειτουργούν ή να είναι κατάλληλες για χρήση σε μια τέτοια χώρα. Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, η dbell δεν αποδέχεται καμία ευθύνη ή ευθύνη για τυχόν ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε από την πρόσβασή σας ή τη χρήση των Προϊόντων Site ή των προϊόντων dbell σε χώρα μη προορισμού. Θα δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους όπου κι αν έχετε πρόσβαση ή χρησιμοποιήσετε τους ιστότοπους ή χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες.

Συμφωνημένη Χρήση και Περιορισμοί Υπηρεσιών dbell

(α) Προβλεπόμενη Χρήση Υπηρεσιών dbell. Οι Υπηρεσίες προορίζονται για πρόσβαση και χρήση σε πληροφορίες που δεν απαιτούν χρονική ακρίβεια (non-time-critical information) και για έλεγχο των προϊόντων dbell. Παρόλο που επιδιώκουμε να είναι εξαιρετικά αξιόπιστες και διαθέσιμες οι Υπηρεσίες, δεν εγγυώμαστε να είναι αξιόπιστες ή διαθέσιμες στο 100% του χρόνου. Οι υπηρεσίες υπόκεινται σε σποραδικές διακοπές και τις αποτυχίες για διάφορους λόγους πέρα ​​από τον έλεγχό της dbell, συμπεριλαμβανομένων των ασυρμάτων συνδέσεων Wi-Fi, uptime παροχής υπηρεσιών του παροχέα Internet και δικτύων κινητής τηλεφωνίας, μεταξύ άλλων. Αναγνωρίζετε αυτούς τους περιορισμούς και συμφωνείτε ότι η dbell δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που φέρεται ότι προκλήθηκαν από την αποτυχία ή την καθυστέρηση των Υπηρεσιών να αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα κατάσταση ή τις ειδοποιήσεις.

(β) Δεν υπάρχει ασφάλεια ζωής ή κρίσιμες χρήσεις των υπηρεσιών. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι τα Προϊόντα και οι Υπηρεσίες, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται μόνες τους ή όταν είναι συνδεδεμένα με προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων, δεν είναι πιστοποιημένα για επείγουσα ανταπόκριση. Η dbell δεν παρέχει καμία εγγύηση ή εκπροσώπηση ότι η χρήση των Προϊόντων ή των Υπηρεσιών με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία τρίτων θα επηρεάσει ή θα αυξήσει οποιοδήποτε επίπεδο ασφάλειας. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΡΙΤΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΣΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ή ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ. Η DBELL ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. Επιπλέον, οι υπηρεσίες Εξυπηρέτησης Πελατών και Υποστήριξης πελατών της dbell δεν μπορούν να θεωρηθούν ως λύση για τη σωτηρία των ατόμων που βρίσκονται σε κίνδυνο στο σπίτι και δεν υποκαθιστούν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Όλα τα απειλητικά για τη ζωή γεγονότα και τα περιστατικά έκτακτης ανάγκης πρέπει να απευθύνονται στις κατάλληλες υπηρεσίες αντιμετώπισης.

γ) Αξιοπιστία των ειδοποιήσεων. Αναγνωρίζετε ότι οι Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ειδοποιήσεων απομακρυσμένης πρόσβασης και κινητής τηλεφωνίας, δεν προορίζονται να είναι 100% αξιόπιστες και 100% διαθέσιμες. Δεν μπορούμε και δεν εγγυόμαστε ότι θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις συνεχώς ή καθόλου. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ Ή ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. Οι ειδοποιήσεις που λαμβάνετε από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της dbell παρέχονται για ενημερωτικούς λόγους μόνο. Δεν υποκαθιστούν υπηρεσίες ΤΡΙΤΩΝ και ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ή ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ. Οι πληροφορίες που παρέχονται από την dbell για το τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης βασίζεται σε έγκυρες πηγές της ασφάλειας, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος για την dbell να παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση στο σπίτι σας ή οπουδήποτε αλλού. Αναγνωρίζετε ότι είναι δική σας ευθύνη να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για το πώς να ανταποκριθείτε σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να ενεργήσετε σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της κατάστασής σας.

δ) Προσωρινή αναστολή. Οι Υπηρεσίες ενδέχεται να ανασταλούν προσωρινά χωρίς προειδοποίηση για λόγους ασφαλείας, βλάβης του συστήματος, συντήρησης και επισκευής ή για άλλες περιστάσεις. Συμφωνείτε ότι δεν θα δικαιούστε καμία επιστροφή χρημάτων ή αποζημίωση για τέτοιες αναστολές. Η dbell δεν προσφέρει καμία συγκεκριμένη εγγύηση χρόνου λειτουργίας (uptime) για τις Υπηρεσίες.

ε) Απαιτήσεις συστήματος. Οι Υπηρεσίες δεν θα είναι προσιτές χωρίς:
(i) λειτουργικό δίκτυο Wi-Fi στο σπίτι σας, το οποίο είναι τοποθετημένο για να επικοινωνεί αξιόπιστα με τα Προϊόντα.
(ii) έναν Λογαριασμό.
(iii) εργαλεία κινητής τηλεφωνίας, όπως υποστηριζόμενο τηλέφωνο ή tablet (απαιτείται από κάποια λειτουργικότητα).
(iv) πάντα-ευρυζωνική πρόσβαση στο Internet στο σπίτι σας και
(v) άλλα στοιχεία του συστήματος που μπορούν να καθοριστούν από την dbell. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι έχετε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία του συστήματος και ότι είναι συμβατά και σωστά ρυθμισμένα. Αναγνωρίζετε ότι οι Υπηρεσίες ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως περιγράφεται όταν δεν πληρούνται οι απαιτήσεις και η συμβατότητα. Επιπλέον, αναγνωρίζετε ότι το dbell μπορεί να ενεργοποιήσει το Bluetooth στο smartphone ή το tablet σας, με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, προκειμένου να διευκολυνθεί η σωστή λειτουργία των Υπηρεσιών, να ενεργοποιηθεί η επικοινωνία με τα προϊόντα dbell συνδεδεμένα στον ίδιο λογαριασμό dbell και να ενεργοποιηθούν ορισμένες λειτουργίες όπως απομακρυσμένη σίγαση καπνού ή συναγερμού CO στο dbell Protect).

(στ) Εξοικονόμηση ενέργειας και άλλα οφέλη. Εκτός αν ρητά υπόσχεται μια «εγγύηση», η dbell δεν εγγυάται ή δεν υπόσχεται κανένα συγκεκριμένο επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας ή άλλο οικονομικό όφελος από τη χρήση των Προϊόντων ή Υπηρεσιών ή οποιοδήποτε χαρακτηριστικό τους. Η πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας και τα χρηματικά οφέλη ποικίλλουν με παράγοντες πέρα ​​από τον έλεγχο ή τη γνώση της dbell. Από καιρό σε καιρό, η dbell μπορεί να χρησιμοποιήσει τις Υπηρεσίες για να σας παράσχει πληροφορίες που είναι μοναδικές για εσάς και την κατανάλωση ενέργειας και σας προτείνει την ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα σε λογαριασμούς ενέργειας αν υιοθετήσετε προτάσεις ή χαρακτηριστικά του Προϊόντος ή των Υπηρεσιών. Αυτό το κάνουμε για να σας δείξουμε μια ευκαιρία εξοικονόμησης που βασίζεται στην ανάλυση και τις πληροφορίες μας για εσάς και το νοικοκυριό σας. Αναγνωρίζετε ότι αυτές οι προωθητικές ενέργειες δεν αποτελούν εγγύηση για πραγματικές αποταμιεύσεις και συμφωνείτε να μην επιδιώξετε αποζημιώσεις από την dbell εάν οι τελική εξοικονόμηση διαφέρει.

(ζ) Οι Υπηρεσίες σας παρέχουν πληροφορίες («Πληροφορίες Προϊόντος») σχετικά με τα Προϊόντα στο σπίτι σας και τη σύνδεσή τους με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες. Όλες οι πληροφορίες προϊόντος παρέχονται «όπως είναι» και «όπως είναι διαθέσιμες». Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι είναι σωστές ή ενημερωμένες. Σε περιπτώσεις όπου είναι κρίσιμη, η πρόσβαση στις Πληροφορίες Προϊόντος μέσω των Υπηρεσιών δεν υποκαθιστά την άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες από το σπίτι.

(η) Όλες οι πληροφορίες που δημοσιεύονται ή μεταδίδονται ιδιωτικά μέσω των Υπηρεσιών είναι αποκλειστική ευθύνη του προσώπου από το οποίο προέρχεται το εν λόγω Περιεχόμενο και η dbell δεν θα ευθύνεται για τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε Περιεχόμενο. Η dbell δεν μπορεί να εγγυηθεί την ταυτότητα οποιουδήποτε άλλου χρήστη με τον οποίο μπορείτε να αλληλεπιδράτε κατά τη χρήση των Υπηρεσιών. Επιπλέον, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αυθεντικότητα οποιωνδήποτε δεδομένων που μπορούν να παρέχουν οι χρήστες ή οι έμποροι για τον εαυτό τους. Αναγνωρίζετε ότι όλο το Περιεχόμενο στο οποίο έχετε πρόσβαση από εσάς χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες, είναι στη δική σας ευθύνη και θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τυχόν ζημιά ή απώλεια σε οποιοδήποτε συμβαλλόμενο μέρος που προκύπτει από αυτό. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε και δεν υποχρεούμαστε να προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ερμηνεύσετε και να χρησιμοποιήσετε το Περιεχόμενο ή τις ενέργειες που ενδέχεται να λάβετε ως αποτέλεσμα της έκθεσής του στο Περιεχόμενο και με αυτόν τον τρόπο μας απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη για την απόκτηση ή μη απόκτηση Περιεχομένου μέσω των Υπηρεσιών.

(θ) Εγγυάστε και συμφωνείτε ότι δεν χειρίζεστε το Περιεχόμενο και δεν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες με τρόπο που
(i) παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τα δικαιώματα δημοσιότητας ή ιδιωτικού απορρήτου ή άλλα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου.
(ii) παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο, διάταγμα ή κανονισμό.
(iii) είναι επιβλαβής, δόλιος, παραπλανητικός, απειλητικός, καταχρηστικός, παρενοχλητικός, δυσφημιστικός, χυδαίος, άσεμνος ή άλλως απαράδεκτος.
(iv) πλαστοπροσωπεί οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά οποιουδήποτε εργαζομένου ή αντιπροσώπου της dbell
(v) περιέχει ιό, trojan ή άλλο επιβλαβή κώδικα υπολογιστή, αρχείο ή πρόγραμμα.
(vi) θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια του Λογαριασμού dbell ή του λογαριασμού κάποιου άλλου (π.χ. επιτρέποντας σε κάποιον άλλο να συνδεθεί στις Υπηρεσίες όπως εσείς
(vii) προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να αποκτήσει τον κωδικό πρόσβασης, τον λογαριασμό ή άλλες πληροφορίες ασφαλείας από οποιουδήποτε άλλου χρήστη,
(viii) παραβιάζει την ασφάλεια οποιουδήποτε δικτύου υπολογιστών ή σπάζει τους κωδικούς πρόσβασης ή τους κωδικούς κρυπτογράφησης ασφαλείας,
(ix) εκτελεί αποστολές μηνυμάτων «spam» στις Υπηρεσίες,
(xi) αντιγράφει ή αποθηκεύει οποιοδήποτε σημαντικό μέρος του Περιεχομένου · ή
(xi) αποσυμπιέζει, αναστρέφει τον κώδικα ή επιχειρεί διαφορετικά για να αποκτήσετε τον πηγαίο κώδικα ή τις υποκείμενες ιδέες ή πληροφορίες που αφορούν ή σχετίζονται με τις Υπηρεσίες.

(ι) Οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων και απορρήτου όπου ζείτε μπορούν να επιβάλλουν ορισμένες ευθύνες σε εσάς και τη χρήση των Προϊόντων και Υπηρεσιών σας. Συμφωνείτε ότι εσείς (και όχι η Dbell) είστε υπεύθυνοι να διασφαλίσετε ότι συμμορφώνεστε με τους ισχύοντες νόμους όταν χρησιμοποιείτε τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, (i) οποιονδήποτε νόμο σχετικά με την καταγραφή ή την κοινοποίηση περιεχομένου βίντεο ή ήχου που περιλαμβάνει τρίτους ή (ii) νόμους που απαιτούν ειδοποίηση ή συγκατάθεση τρίτων σχετικά με τη χρήση του dbell doorbell.

Περιορισμοί των υπηρεσιών dbell λόγω τρίτων.

(α) Γενικά. Υπηρεσίες dbell βασίζονται ή διαλειτουργούν με προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων. Αυτά τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τρίτων είναι πέρα ​​από τον έλεγχο της dbell, αλλά η λειτουργία τους ενδέχεται να επηρεάσει ή να επηρεαστεί από τη χρήση και την αξιοπιστία των υπηρεσιών dbell. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι: (i) η χρήση και διαθεσιμότητα των Υπηρεσιών εξαρτάται από προμηθευτές προϊόντων και παρόχους υπηρεσιών τρίτων κατασκευαστών, (ii) αυτά τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τρίτων ενδέχεται να μην λειτουργούν με αξιόπιστο τρόπο 100% του χρόνου και μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο λειτουργίας των Υπηρεσιών dbell και (iii) η dbell δεν ευθύνεται για ζημιές και απώλειες που οφείλονται στη λειτουργία αυτών των προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων.

(β) Πάροχοι Υπηρεσιών Τρίτων που Χρησιμοποιούνται από το dbell. Αναγνωρίζετε ότι το dbell χρησιμοποιεί τρίτους παροχείς υπηρεσιών για να ενεργοποιήσει ορισμένες πτυχές των Υπηρεσιών – όπως για παράδειγμα αποθήκευση δεδομένων, συγχρονισμό και επικοινωνία μέσω άλλων Υπηρεσιών Web, καθώς και ειδοποιήσεις για κινητές συσκευές μέσω προμηθευτών κινητών λειτουργικών συστημάτων και φορέων κινητής τηλεφωνίας. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ Ή ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

(γ) Εξοπλισμός, ISP και Μεταφορέας. Αναγνωρίζετε ότι η διαθεσιμότητα των Υπηρεσιών εξαρτάται από (i) τον υπολογιστή, την κινητή συσκευή, την οικιακή καλωδίωση, το οικιακό δίκτυο Wi-Fi, τη σύνδεση Bluetooth και άλλο σχετικό εξοπλισμό («Εξοπλισμός»), (ii) «ISP») και (iii) ο φορέας σας κινητής συσκευής («Carrier»). Αναγνωρίζετε ότι είστε υπεύθυνος για όλες τις αμοιβές που χρεώνει ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου και ο Μεταφορέας σας σε σχέση με τη χρήση των Υπηρεσιών από εσάς. Αναγνωρίζετε επίσης ότι είστε υπεύθυνος για τη συμμόρφωση με όλες τις ισχύουσες συμφωνίες, τους όρους χρήσης / υπηρεσίας και άλλες πολιτικές του ISP και του Μεταφορέα σας.

(δ) Προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων μερών που λειτουργούν με υπηρεσίες dbell. Η dbell μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να συνδεθείτε με προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων κατασκευαστών, για παράδειγμα μέσω της πλατφόρμας Works with dbell. Παρόλο που η πλατφόρμα Works with dbell προσφέρεται από τη dbell, αναγνωρίζετε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τρίτου μέρους που συνδέεστε με το λογαριασμό ή το περιβάλλον σας δεν είναι προϊόντα και υπηρεσίες dbell και αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η dbell δεν τα ελέγχει και ότι αυτοί οι όροι δεν ισχύουν για οποιαδήποτε προϊόντα και υπηρεσίες τρίτου μέρους. Η χρήση οποιωνδήποτε προϊόντων και υπηρεσιών τρίτου μέρους διέπεται από ξεχωριστούς όρους και προϋποθέσεις που παρέχονται από τους φορείς εκμετάλλευσης των εφαρμοστέων προϊόντων και υπηρεσιών τρίτου μέρους. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η dbell δεν παρέχει καμία εκπροσώπηση ή εγγύηση σχετικά με την ασφάλεια οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών τρίτου μέρους. Συνεπώς, η dbell δεν είναι υπεύθυνη για τη χρήση του προϊόντος ή της υπηρεσίας τρίτου μέρους ή για τυχόν προσωπική βλάβη, θάνατο, υλική ζημιά (συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, στο σπίτι σας) ή άλλη ζημία ή ζημία που απορρέει από ή σχετίζεται με τη χρήση οποιασδήποτε Προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτου μέρους. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τρίτο μέρος με τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες του.

(ε) App Stores. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η διαθεσιμότητα των εφαρμογών για κινητά εξαρτάται από τους ιστότοπους τρίτων μερών από τους οποίους κάνετε λήψη των εφαρμογών για κινητά, π.χ. του App Store από την Apple ή της αγοράς εφαρμογών Android από την Google (το καθένα από τα οποία αναφέρεται ως «App Store»). Αναγνωρίζετε ότι αυτοί οι όροι είναι μεταξύ σας και της dbell και όχι με το App Store. Κάθε App Store μπορεί να έχει τους δικούς του όρους και προϋποθέσεις, τους οποίους πρέπει να συμφωνήσετε, προτού κατεβάσετε από εσάς εφαρμογές για κινητά. Συμφωνείτε να συμμορφωθείτε και η άδεια χρήσης σας για τις εφαρμογές για κινητά εξαρτάται από τη συμμόρφωσή σας με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτού του App Store. Στο βαθμό που όλοι οι άλλοι όροι και προϋποθέσεις από το App Store είναι λιγότερο περιοριστικοί από τους όρους αυτών των Όρων ή αντιβαίνουν σε άλλους όρους, ισχύουν οι πιο περιοριστικοί όροι και προϋποθέσεις στους παρόντες Όρους.

στ) Σύνδεσμοι ιστότοπων και παραπομπών τρίτου μέρους. Οι Ιστότοποι ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που λειτουργούν από τρίτους («Ιστότοποι Τρίτων») και παραπομπές σε προμηθευτές τρίτου μέρους («Προτιθέμενοι Προμηθευτές»). Τέτοιες ιστοσελίδες τρίτων και προμηθευτές παραπομπών δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Η dbell παρέχει αυτούς τους συνδέσμους και παραπομπές μόνο για λόγους ευκολίας και δεν εξετάζει, εγκρίνει, παρακολουθεί, επικυρώνει, εγγυάται ή κάνει οποιεσδήποτε αναφορές σχετικά με τέτοιους ιστότοπους τρίτου μέρους ή προμηθευτές παραπομπών. Η χρήση αυτών των ιστότοπων τρίτων μερών σας γίνεται με δική σας ευθύνη.

(ζ) Απελευθέρωση όσον αφορά τα τρίτα μέρη. Η dbell δεν ευθύνεται για τρίτους ή για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Καταστημάτων App, των Προϊόντων και Υπηρεσιών Τρίτων, των Τόπων Τρίτων, των Παραγγελιοφόρων Προμηθευτών, του Εξοπλισμού, των Διακομιστών Παροχής Υπηρεσιών και των Μεταφορέων. Η dbell αποποιείται και δια του παρόντος απαλλάσεται αποζημίωσης, από απαιτήσεις, υποχρεώσεις και ζημιές, γνωστές ή άγνωστες, που προκύπτουν από ή σχετίζονται με τις αλληλεπιδράσεις σας με αυτά τα τρίτα μέρη και τους προϊόντα και υπηρεσίες.

Ιδιοκτησία και πνευματική ιδιοκτησία

(α) ιδιότητα dbell. Αναγνωρίζετε ότι όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, των εμπορικών σημάτων και των εμπορικών μυστικών, στο προϊόν, το λογισμικό προϊόντος και τις υπηρεσίες (δηλαδή οι ιστότοποι, οι εφαρμογές ιστού και οι εφαρμογές για κινητά), ανήκουν στην dbell ή στις θυγατρικές της ή τους δικαιοπαρόχους μας. Η κατοχή, η πρόσβαση και η χρήση του Προϊόντος, του Λογισμικού Προϊόντος και των Υπηρεσιών δεν μεταβιβάζουν σε εσάς ή σε τρίτους κανένα δικαίωμα, τίτλο ή συμφέρον σε ή σε τέτοια δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η dbell και οι θυγατρικές της, οι δικαιοπάροχοι και οι προμηθευτές διατηρούν όλα τα δικαιώματα που δεν παρέχονται στους παρόντες Όρους. Οι Υπηρεσίες παρέχονται σε εσάς και δεν πωλούνται σύμφωνα με τους παρόντες Όρους.

Μπορείτε να αντιγράψετε τμήματα των Υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένου αυτού του Δικτυακού Τόπου) στον δικό σας υπολογιστή για δική σας προσωπική χρήση. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο των Υπηρεσιών με οποιονδήποτε άλλο δημόσιο ή εμπορικό τρόπο ούτε να αντιγράψετε ή να ενσωματώσετε κάποιο από τα περιεχόμενα των Υπηρεσιών σε οποιαδήποτε άλλη εργασία, συμπεριλαμβανομένης της δικής σας ιστοσελίδας χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση της dbell. Πρέπει να διαθέτετε άδεια από εμάς πριν να μπορείτε να δημοσιεύσετε ή να αναδιανείμετε οποιοδήποτε τμήμα των Υπηρεσιών. Εκτός από ό, τι αφορά τις υποβολές χρηστών, το dbell διατηρεί πλήρη και πλήρες τίτλο σε όλο το περιεχόμενο των Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε λογισμικού προς λήψη και όλων των δεδομένων που το συνοδεύουν. Δεν πρέπει να αντιγράφετε, να τροποποιείτε ή με οποιονδήποτε τρόπο να αναπαράγετε ή να καταστρέφετε τη δομή ή την παρουσίαση των Υπηρεσιών ή οποιουδήποτε περιεχομένου σε αυτές.

(β) Ανατροφοδότηση. Μπορείτε να επιλέξετε, ή το dbell μπορεί να σας καλέσει να υποβάλετε σχόλια, προτάσεις ή ιδέες σχετικά με τα Προϊόντα ή τις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου βελτίωσης των Προϊόντων ή των Υπηρεσιών («Ιδέες»). Υποβάλλοντας οποιεσδήποτε ιδέες, συμφωνείτε ότι οι υποβολές σας είναι εθελοντικές, δωρεάν και χωρίς περιορισμούς και δεν θα ζητήσετε από την dbell οποιαδήποτε αμοιβή. Η dbell μπορεί να χρησιμοποιήσει, να αντιγράψει, να τροποποιήσει, να δημοσιεύσει ή να αναδιανείμει την υποβολή και το περιεχόμενό της για οποιονδήποτε σκοπό και με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση σε εσάς. Συμφωνείτε επίσης ότι η dbell δεν παραιτείται από οποιαδήποτε δικαιώματα χρήσης παρόμοιων ή σχετικών ιδεών που ήταν γνωστές στο παρελθόν από τους υπαλλήλους της ή που προέρχονται από άλλες πηγές.

(γ) Υποβολές χρηστών. Με την παρούσα σας παρέχετε αποκλειστικά, αποκλειστικά και μόνο σε σχέση με την παροχή των Υπηρεσιών σας, αποκλειστικό, απεριόριστο, αμετάκλητο και μεταβιβάσιμο δικαίωμα πρόσβασης, προβολής ή άλλης χρήσης των Καταχωρήσεων Χρήστη (συμπεριλαμβανομένων όλων των σχετικών δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας) σύμφωνα με τις οδηγίες σας. Επίσης, ενεργείτε και χορηγείτε σε κάθε χρήστη των Υπηρεσιών μη αποκλειστική άδεια πρόσβασης και χρήσης των Υποβολών Χρήστη μέσω των Υπηρεσιών και όπως επιτρέπεται μέσω των λειτουργιών των Υπηρεσιών και σύμφωνα με αυτούς τους Όρους. Επιπλέον, καταλαβαίνετε ότι διατηρούμε το δικαίωμα να αναδιαμορφώσουμε, να τροποποιήσουμε, να δημιουργήσουμε παράγωγα έργα, αποσπάσματα και να μεταφράσουμε τις υποβολές χρηστών που υποβάλατε. Για λόγους σαφήνειας, η προηγούμενη άδεια που χορηγείται στη dbell δεν επηρεάζει την κυριότητα ή το δικαίωμά σας να παραχωρήσετε πρόσθετες άδειες χρήσης στο υλικό στις υποβολές χρηστών σας, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά γραπτώς.

Αποζημίωση

Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε, να αποζημιώσετε και να διατηρήσετε την dbell και τους δικαιοπάροχους και προμηθευτές της αβλαβείς από οποιεσδήποτε ζημίες, υποχρεώσεις, αξιώσεις ή απαιτήσεις (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων και δικηγορικών αμοιβών) που πραγματοποιούνται από τρίτους λόγω ή που προκύπτουν από (i) Προϊόντα ή Υπηρεσίες, (ii) παραβίαση των Όρων αυτών, (iii) Οποιεσδήποτε Υποβολές Χρήστη ή Ανατροφοδότηση που παρέχετε. ή (iv) παραβίαση οποιουδήποτε νόμου ή των δικαιωμάτων οποιουδήποτε τρίτου μέρους. Η dbell διατηρεί το δικαίωμα, με δικά σας έξοδα, να αναλάβει την αποκλειστική υπεράσπιση και τον έλεγχο οποιουδήποτε θέματος για το οποίο πρέπει να αποζημιώσετε τη dbell και συμφωνείτε να συνεργαστείτε με την υπεράσπιση των εν λόγω ισχυρισμών. Συμφωνείτε να μην διευθετήσετε οποιαδήποτε τέτοια απαίτηση χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της dbell. Η dbell θα καταβάλει εύλογες προσπάθειες για να σας ειδοποιήσει σχετικά με οποιαδήποτε τέτοια απαίτηση, ενέργεια ή διαδικασία όταν θα την ενημερώσετε.

Αποποίηση εγγυήσεων

(α) Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ EULA, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

(β) ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (IE, τα sites, Web Apps, εφαρμογές για κινητά και DBELL VALLEY.COM) ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ, «ΩΣ ΕΧΟΥΝ» ΚΑΙ «ΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ» ΚΑΙ Η DBELL, ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΘΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ Ή ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ, ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ.

(γ) Η DBELL, ΟΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ Ή ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: (I) ΘΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. (II) ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Ή ΚΙΝΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. (III) ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ, ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΣΦΑΛΗΣ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ. Ή (IV) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ Ή ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ Ή ΓΡΑΠΤΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.

(δ) Η DBELL ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ή αναλαμβάνει ευθύνη για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία διαφημίζεται ή προσφέρεται από ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕΣΩ Ή ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ DBELL ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ.

(ε) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΑΛΛΕΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ Ή ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

(στ) Η DBELL ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΚΑΙ Η DBELL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΤΟ ΣΥΝΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Η DBELL ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Ή ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Ή ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ Ή ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

Περιορισμός της ευθύνης

Τίποτα στους παρόντες Όρους και ιδιαίτερα σε αυτή τη ρήτρα «Περιορισμός Ευθύνης» δεν θα προσπαθήσει να αποκλείσει ευθύνη που δεν μπορεί να αποκλειστεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΩΝ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η DBELL ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΜΕΣΗ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ, ΕΙΔΙΚΗ Ή ΤΥΧΑΙΑ ΖΗΜΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ , ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ Ή ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η DBELL ΓΝΩΡΙΖΕ Ή ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. Η DBELL ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ DBELL. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η DBELL ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ, ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Τέλη και Πληρωμή

Ορισμένες Υπηρεσίες μπορούν να παρέχονται έναντι αμοιβής. Θα πρέπει να πληρώσετε όλα τα σχετικά τέλη σε σχέση με τις Υπηρεσίες που έχετε επιλέξει σύμφωνα με τους Όρους Πώλησης.

Διαφορές και Διαιτησία

(α) Επικοινωνήστε πρώτα με την dbell. Εάν προκύψει διαφωνία ανάμεσα σε εσάς και της dbell, ο στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά σας. Συμφωνείτε ότι θα ειδοποιήσετε την dbell για οποιαδήποτε διαφωνία έχετε με την dbell σχετικά με αυτούς τους Όρους ή τα Προϊόντα ή τις Υπηρεσίες μας, επικοινωνώντας με την dbell.

(β) Δεσμευτική Διαιτησία. Εσείς και η dbell συμφωνείτε να μην υποβάλλετε οποιαδήποτε αξίωση, διαφορά ή αίτημα για θέμα που προκύπτει από ή σχετίζεται με τους παρόντες Όρους Χρήσης των Υπηρεσιών σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ εκτός από αυτό που εκτίθεται σε αυτό το τμήμα. Περαιτέρω συμφωνείτε ότι η διαιτησία είναι οριστική και δεσμευτική και υπόκειται σε πολύ περιορισμένο έλεγχο από δικαστήριο. Επίσης, παραιτείστε από το δικαίωμά σας σε οποιαδήποτε μορφή προσφυγής, επανεξέτασης ή προσφυγής σε οποιοδήποτε δικαστήριο ή άλλη δικαστική αρχή, στο βαθμό που η παραίτηση αυτή μπορεί να γίνει έγκυρα. Η διάταξη αυτή προορίζεται να ερμηνευθεί ευρέως ώστε να καλύπτει όλες τις διαφορές ή αξιώσεις που απορρέουν από τη χρήση της Υπηρεσίας ή σχετίζονται με τη χρήση της Υπηρεσίας. Κάθε διαφορά ή αξίωση που υποβάλατε εναντίον μας ή εμείς εναντίον σας που προκύπτει από ή σχετίζεται με τους παρόντες Όρους ή τη χρήση των Υπηρεσιών από εσάς θα επιλυθεί με δεσμευτική διαιτησία, εκτός από το ότι μπορείτε να διεκδικήσετε ενώπιον δικαστηρίου μικρών αξιώσεων εάν αυτοί δικαιούνται την ακρόαση από ένα τέτοιο δικαστήριο.

(γ) Διαδικασίες διαιτησίας. Πρέπει πρώτα να παρουσιάσετε οποιαδήποτε αξίωση ή διαφωνία σε εμάς, επικοινωνώντας με την dbell για να μας δώσετε την ευκαιρία να επιλύσουμε τη διαφορά. Μπορείτε να ζητήσετε διαιτησία εάν η αξίωσή σας ή η διαφωνία σας δεν μπορούν να επιλυθούν εντός 60 ημερών από την υποβολή της αξίωσης ή της διαφοράς στη dbell. Η dbell μπορεί να ζητήσει διαιτησία εναντίον σας οποιαδήποτε στιγμή αφού σας έχει κοινοποιήσει μια αξίωση ή μια διαφορά. Οποιαδήποτε διαιτησία είναι εμπιστευτική και ούτε εσείς, ούτε ο διαιτητής μπορεί να αποκαλύψει την ύπαρξη, το περιεχόμενο ή τα αποτελέσματα οποιασδήποτε διαιτησίας, εκτός εάν αυτό απαιτείται από το νόμο ή για σκοπούς εκτέλεσης ή προσφυγής στη διαιτητική απόφαση. Η απόφαση σχετικά με οποιαδήποτε διαιτητική απόφαση μπορεί να κατατεθεί σε οποιοδήποτε αρμόδιο δικαστήριο. Εάν κάποιο τμήμα της ρήτρας διαιτησίας καθορίζεται από ένα δικαστήριο ως μη εφαρμόσιμο ή άκυρο, τότε το υπόλοιπο εξακολουθεί να έχει πλήρη ισχύ και αποτέλεσμα.

δ) Καμία ενέργεια κλάσης. Δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα ή εξουσία για οποιαδήποτε αξίωση που υπόκειται σε αυτή τη διαιτητική ρήτρα να διαιτητεύεται με κληρονομική ή ενοποιημένη βάση ή με βάσεις που αφορούν αξιώσεις που υποβάλλονται σε αντιπροσωπευτική ιδιότητα εκ μέρους του ευρέος κοινού (συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, ως γενικός εισαγγελέας).

(ε) Τέλη και Έξοδα. Όλες οι διοικητικές αμοιβές και έξοδα διαιτησίας θα κατανεμηθούν εξίσου μεταξύ εσάς και της dbell. Κάθε διάδικος θα φέρει τα έξοδα των δικηγόρων του, των εμπειρογνωμόνων, των μαρτύρων και της προετοιμασίας και της προσκόμισης αποδεικτικών στοιχείων κατά την ακροαματική διαδικασία.

(στ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ DBELL ΕΝΤΟΣ ΕΝΟΣ (1) έτους από την ημερομηνία του περιστατικού του συμβάντος ή περιστατικά που οδήγησαν σε μια διαφορά.

Γενικά

(α) Αλλαγές στους παρόντες Όρους. Η dbell διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές στους παρόντες Όρους. Θα ειδοποιήσουμε για τροποποιήσεις αυτών των Όρων σε αυτήν τη σελίδα. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνήσετε με τους πιο πρόσφατους Όρους μας όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες. Η συνεχής χρήση των Υπηρεσιών μετά από ειδοποίηση για τέτοιες αλλαγές θα υποδεικνύει την αναγνώρισή σας για τις αλλαγές και τη συμφωνία σας να δεσμεύεστε από τους αναθεωρημένους Όρους.

β) Προστασία του απορρήτου και των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας. Ανεξάρτητα από τα ανωτέρω, η dbell μπορεί να ζητήσει δικαστική ή άλλη δίκαιη αρωγή για την προστασία των εμπιστευτικών πληροφοριών και των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή για την πρόληψη της απώλειας δεδομένων ή ζημιών στους διακομιστές της σε οποιοδήποτε δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας.

(γ) Πλήρης συμφωνία / διαχωρισμός. Αυτοί οι Όροι αποτελούν το σύνολο της συμφωνίας μεταξύ εσάς και της dbell σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών. Οποιαδήποτε παράλειψη της dbell να ασκήσει ή να επιβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη αυτών των Όρων δεν θα λειτουργήσει ως παραίτηση από αυτό το δικαίωμα ή διάταξη. Οι τίτλοι των άρθρων στους παρόντες Όρους είναι μόνο για λόγους ευκολίας και δεν έχουν νομικό ή συμβατικό αποτέλεσμα. Εάν οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων για οποιονδήποτε λόγο κηρυχθεί άκυρη ή μη εκτελεστή, οι λοιπές διατάξεις των παρόντων Όρων θα είναι αδιαμφισβήτητες και η μη έγκυρη ή μη εφαρμόσιμη διάταξη θα θεωρείται τροποποιημένη έτσι ώστε να είναι έγκυρη και εκτελεστή στο μέγιστο επιτρεπόμενο όριο από το νόμο. Κανένα μέρος δεν είναι πράκτορας ή εταίρος του άλλου μέρους.

(δ) Εκχώρηση. Οι παρόντες Όροι και τα σχετικά δικαιώματα ή υποχρεώσεις δεν επιτρέπεται να εκχωρηθούν ή να μεταφερθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο από εσάς χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της dbell. Αυτοί οι Όροι μπορούν να εκχωρηθούν από την dbell χωρίς περιορισμούς. Αυτοί οι Όροι είναι δεσμευτικοί για κάθε εξουσιοδοτημένο εκδοχέα.

ε) Ειδοποιήσεις. Η dbell μπορεί να σας ειδοποιήσει όπως απαιτείται από το νόμο ή για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς μέσω (κατ ‘επιλογήν) ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας, ειδοποιήσεις για κινητά, έντυπη μορφή ή δημοσίευση μιας τέτοιας ειδοποίησης στο site της. Η dbell δεν είναι υπεύθυνη για οποιοδήποτε αυτόματο φιλτράρισμα που εσείς ή ο παροχέας του δικτύου σας μπορεί να εφαρμόσει στις ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η dbell συνιστά να προσθέσετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @ dbell.com στο βιβλίο διευθύνσεών σας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την dbell.

στ) Γνωστοποιήσεις – Επικοινωνία. Ανατρέξτε εδώ (https://www.gemicom.gr/επικοινωνία) για τα στοιχεία επικοινωνίας και την διεύθυνση της dbell

(ζ) Πληροφορίες Πνευματικών Δικαιωμάτων / Εμπορικών Σημάτων. Πνευματικά δικαιώματα © 2015, dbell, Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα και τα σήματα υπηρεσιών («Σημάδια») που εμφανίζονται στις Υπηρεσίες είναι ιδιοκτησία της dbell ή των αντίστοιχων κατόχων τους. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε κανένα από τα Σήματα χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της dbell ή των αντίστοιχων κατόχων. Η dbell διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις προσφορές, τις προδιαγραφές και τις τιμές προϊόντων και υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυπογραφικά ή γραφικά σφάλματα που ενδέχεται να εμφανιστούν σε αυτό ή σε σχετικά έγγραφα.