Πολιτική Απορρήτου Εφαρμογής

Αυτή η πολιτική απορρήτου διέπει τη χρήση της εφαρμογής λογισμικού dbell (στο εξής αναφερόμενη ως «Εφαρμογή») για κινητές συσκευές που δημιουργήθηκε από την dbell Inc. Η εφαρμογή ονομάζεται Wi-Fi Video Doorbell dbell App. Η εφαρμογή dbell App χρησιμοποιείται για την επικοινωνία μεταξύ του βιντεοκουδουνιού και του Smartphone ή του Tablet (συσκευές iOS® και Android®) μέσω της σύδνεσης Wi-Fi. Η εφαρμογή δεν εντοπίζει τη συσκευή σας iOS® ή Android® και δεν συλλέγει ή διατηρεί προσωπικές σας πληροφορίες.

Ποιες πληροφορίες συλλέγει η εφαρμογή και πως χρησιμοποιούνται;

Πληροφορίες που παρέχονται από τον χρήστη.

Η εφαρμογή δεν συλλέγει προσωπικά στοιχεία κατά την διαδικασία της λήψης της, της εγκατάστασης και της χρήσης της.

Αυτόματη συλλογή πληροφοριών.

Για σκοπούς λειτουργικότητας, η εφαρμογή μπορεί να συλλέγει αυτόματα ορισμένες μη προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του τύπου της κινητής συσκευής, της αναφοράς έκτακτης ανάγκης, του λειτουργικού σας συστήματος κινητής τηλεφωνίας.

Γίνεται συλλογή πληροφοριών της θέσης της συσκευής σε πραγματικό χρόνο;

Αυτή η εφαρμογή δεν συλλέγει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία της κινητής σας συσκευής ή την τοποθεσία του dbell.

Πως μπορώ να εξαιρεθώ;

Μπορείτε να διακόψετε την συλλογή πληροφοριών από την εφαρμογή εύκολα, απεγκαθιστώντας την εφαρμογή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τυποποιημένες διαδικασίες απεγκατάστασης, οι οποίες είναι διαθέσιμες ως μέρος της κινητής σας συσκευής ή μέσω της αγοράς ή του δικτύου εφαρμογών για κινητά. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να εξαιρεθείτε οποιαδήποτε επικοινωνία από το dbell μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο privacy@gemicom.gr

Πολιτική διατήρησης δεδομένων, διαχείρισης των πληροφοριών σας.

Μπορεί να διατηρούμε μη προσωπικά, μη αναγνωρίσιμα δεδομένα για όσο διάστημα χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Μπορεί να διατηρούμε μη αυτόματες πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για διάστημα έως 12 μηνών και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσετε συνολικά. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣΕΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ DBELL ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

Ασφάλεια.

Ενδιαφερόμαστε για τη διασφάλιση του απόρρητου των μη προσωπικών σας πληροφοριών. Παρέχουμε φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές δικλίδες ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών που επεξεργαζόμαστε και διατηρούμε. Για παράδειγμα, περιορίζουμε την πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες σε εξουσιοδοτημένους εργαζόμενους και συνεργάτες που πρέπει να γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες προκειμένου να λειτουργήσουν, να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν την εφαρμογή μας. Λάβετε υπόψη ότι αν και προσπαθούμε να παρέχουμε εύλογη ασφάλεια για τις πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε και διατηρούμε, κανένα σύστημα ασφαλείας δεν μπορεί να αποτρέψει όλες τις πιθανές παραβιάσεις της ασφάλειας.

Αλλαγές.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου μπορεί να ενημερώνεται από καιρό σε καιρό για οποιονδήποτε λόγο. Θα σας ειδοποιήσουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές στην Πολιτική απορρήτου, δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου στη διεύθυνση https://www.gemicom.gr/πολιτική-απορρήτου-εφαρμογής. Σας συμβουλεύουμε να συμβουλεύεστε τακτικά αυτή την Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση θεωρείται έγκριση όλων των αλλαγών.

Συναίνεση σας.

Χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή, συμφωνείτε να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου τώρα και όπως τροποποιήθηκε από εμάς. «Επεξεργασία» σημαίνει τη χρήση cookies σε υπολογιστή / χειροκίνητη συσκευή ή τη χρήση των πληροφοριών με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της συλλογής, αποθήκευσης, διαγραφής, συνδυασμού και επεξεργασίας τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου κατά τη χρήση της εφαρμογής ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις πρακτικές μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση privacy@gemicom.gr